بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از اجرای سد بر پوشش گیاهی و جانوری منطقه پیرامون مطالعه موردی: سد ژاوه
یادگیری و پیشرفت
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
دیجیتال مارکتینگ
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
رشد کسب‌وکار
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
صنعت آموزش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 14 ارديبهشت 1398
بازدید : 315
نویسنده : کیا فایل

بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از اجرای سد بر پوشش گیاهی و جانوری منطقه پیرامون مطالعه موردی: سد ژاوه

بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از اجرای سد بر پوشش گیاهی و جانوری منطقه پیرامون مطالعه موردی: سد ژاوه

 

نوع فایل :PDF

تعداد صفحات :7

سال انتشار :1394

چکیده

سدژاوه برروی رودخانه ژاوه شامل احداث سد وتونل انتقال میباشدکه در فاز ساختمانی و بهره برداری اثرات مختلفی رابرمحیط زیست منطقه وارد مینماید. روش گرد آوری اطلاعات با توجه به ماهیت مطالعه حاضر به دو صورت کتابخانه ای و میدانی بوده و جهت روایی وسیله اندازه گیری سئوالات ومراحل تنظیم آن به رویت تعدادی از متخصصین در حوزه این تحقیق رسید که براین اساس روائی وسیله اندازگیری به طریق محتوایی حاصل گردید .قابلیت اعتماد یا پایایی پرسشنامه به روش آزمون کرونباخ آلفا طراحی شده و جوابهای آن چند گزینهای میباشند، جامعه آماری این تحقیق از ساکنین محدوده سد و مسئولین محلی می باشند. از طریق فرمول کوکران 091 نفر از ساکنین و 01 نفر از مسئولین )جمعا به میزان 001 نفر( به عنوان نمونه آماری تعیین گردیدندو به وسیله نمونه گیری تصادفی نیز انتخاب شدند. یافته های این تحقیق شامل دو بخش توصیفی و استنباطی است. جهت بررسی فرضیه تحقیق ))از نظر مردم بومی، احداث سدژاوه میتواند در از بین رفتن زیستگاههای گیاهی وجانوری منطقه تاثیر گذار می باشد.(( از نظر. پاسخگویان از 3.46 درصد افراد که به تاثیرات تخریبی سد بر پوشش گیاهی اعتقاد داشتند. درختان دست کاشت با 43 .. درصد، درختان طبیعی ) 40درصد (،گیاهان مرتعی ) 240 درصد ( ، همه موارد) 6243 درصد( وگیاهان داروئی با ). 04 (درصد به ترتیب در اثر اجرای سد ازبین می روند بیشترین اثرات سد برگیاهان منطقه مربوط به درختان دست کاشت و باغات کشاورزی است وپوشش گیاهی ) علفی، مرتعی و داروئی( از مساحت کمتری برخوردار است. برابر نظر پاسخگویان در مورد بیشترین حجم تغییر کاربری اراضی در محدوده به ترتیب ، تغییر کاربری ) اراضی کشاورزی با 142 . درصد ،اراضی دیمکاری و سکونتگاهی 43 . درصد ،اراضی مرتعی 343 درصد و امورزیربنایی 646 درصد (را بخود اختصاص داده است.

 

 


 





:: موضوعات مرتبط: مهندسی دریا , ,
:: برچسب‌ها: فایل , سدژاوه , آزمون کرونباخ آلفا , فرمول کوکران ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








فروشگاه فایل کیا؛ منبع جامع انواع فایل... چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان منبع جامع انواع فایل و آدرس kiyafile.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.











RSS

Powered By
loxblog.Com
مدیر سبز، آموزش بازاریابی

TOOLS BLOG

TOOLS BLOG