پاورپوینت اهمیت گندم در جهان،تولید ایران و مقایسه کیفیت گندمهای تولیدی استان کردستان با کشور
فرمت فایل : پاورپوینت
با قابیلت ویرایش واماده پرینت
تعداد اسلاید:35 اسلاید
بعضی اسلایدها:
عوامل موثر در افزایش کیفیت گندم نان
1- عوامل ژنتیکی که شامل رقم مورد استفاده است که در کیفیت نان بسیار موثر است زیراارقام دارای مقدار گلوتن متفاوت می باشند و این صفت تحت تاثیر عوامل محیطی و مدیریتی تا حدودی تغییر و افزایش می یابد.
2- عوامل زراعی و محیطی که شامل:
* آب و هوا شامل سرما، خشکی و وزش باد های گرم در فصل نزدیک به رسیدگی.
* جنس خاک (رسی، شنی و ...) بطوریکه خاکهای رسی به علت افزایش قدرت نگهداری آب در خود باعث کاهش گلوتن میگردند.
* مصرف کودهای ازته بصورت تقسیط بخصوص در مرحله تشکیل دانه اگر رطوبت در دسترس نبات باشد.
* تناوب زراعی خصوصا تناوب با بقولات
* زمان کشت در فصل پاییز، هرچه زودتر کشت انجام شود درصد پروتئین دانه بیشتر میگردد.
* زمان برداشت: هرچه برداشت دیرتر انجام شود رسیدگی کاملتر و پروتئین افزایش می یابد.
* آفات و امراض و علفهای هرز
عمده ترین کشورهای تولیدکننده گندم:
شوروی سابق، امریکا، چین، هندوستان، فرانسه، کانادا، ترکیه، ایتالیا، آلمان، استرالیا، آرژانتین و مجارستان می باشند. بطوریکه سطح زیرکشت گندم در جهان قریب 000/000/235 هکتار و تولید 000/000/595 تن است که از این سطح و تولید به ترتیب 59 درصد سطح و 61 درصد تولید در کشورهای توسعه یافته و بقیه در کشورهای توسعه نیافته است.
:: موضوعات مرتبط:
کشاورزی ,
,
:: برچسبها:
فایل ,
اهمیت گندم در جهان ,
گندم ,
گندم در استان کردستان ,
کشورهای تولیدکننده گندم ,